Ons bedrijf

Kwaliteit met jarenlange ervaring

Schildersbedrijf Brand is opgericht in 1999 door Robert Brand. Wij hebben inmiddels dus al vele jaren ervaring opgedaan in schilderwerk, wandafwerking, stukadoorswerk en glas zetten.

Ons bedrijf Schildersbedrijf Brand

Duurzaamheid binnen Schildersbedrijf Brand

De kwaliteit van de producten en het geleverde werk is allesbepalend voor de levensduur van het schilderwerk. Een deel van winst wordt hier door ons behaald door A-merken uit de verfindustrie te gebruiken in onze schilderprojecten. We passen natuurlijk ook ons up-to-date vakmanschap toe, maken gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en hebben kennis van de verschillende soorten ondergrond. Simpel gezegd weten wij wat je kunt, en soms moet doen, om verf aan te kunnen brengen onder verschillende omstandigheden.

Langdurige samenwerking

Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op kwalitatief goed schilderwerk. Wat we beloven maken we ook waar. U wensen zijn belangrijk voor ons dus we luisteren daarom goed naar uw plannen en wensen. Daar bieden wij dan weer een passend & persoonlijk advies op. Bij Schildersbedrijf Brand hebben we goede, langdurige contacten hoog in het vaandel staan.

Bij ons vindt u een totaalpakket aan diensten

Wij zijn in staat om diverse diensten voor onze klanten uit te voeren. Dat maakt het werken met Brand overzichtelijk. Naast het schilderen kunnen wij ook het onderhoud van schilderwerk verzorgen, isolerende beglazing zetten, wanden afwerken, en andere stucadoorwerkzaamheden voor u uitvoeren. Bij grotere projecten hoeft u dus niet met meerdere bedrijven te samen te werken. Hierdoor kunnen wij efficient voor u aan de slag.

Heeft u vragen over Schildersbedrijf Brand?

Heeft u ook behoefte aan een veelzijdig schildersbedrijf met advies op maat? Of heeft u andere vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bellen via 06-25330177 of 06-25330177. Wanneer de mail uw voorkeur heeft mail dan naar info@schildersbedrijfbrand.nl. We leggen u graag meer uit over de verschillende mogelijkheden. Wanneer u op zoek bent naar een professionele schilder, glaszetter of stukadoor, staan wij graag voor u klaar!