Schilderwerken

Uw schilder zorgt voor een perfect resultaat

Zijn uw schilderwerken aan onderhoud toe? Heeft u schilderwerken bij uw nieuwbouw nodig? Dan is in de regio Tilburg Schildersbedrijf Brand uw professionele partner. Wij zorgen dat uw schilderwerken precies zo worden als we met u besproken hebben. Wij maken het verschil in kwaliteit door onze aanpak als schildersbedrijf af te stemmen op de laatste ontwikkelingen. Daarbij zetten we onze ervaring in om goed en snel te kunnen werken. Op basis van de ondergrond en de situatie bepalen we welke materialen en verven we in zullen zetten. Dat zijn echter alleen maar de basis ingredi├źnten. Het echte succes wordt namelijk bepaald doordat we goed naar uw wensen hebben geluisterd en deze hebben vertaald naar de inhoudelijke uitvoering van de schilderwerken.

Klanten keren iedere keer terug voor nieuwe schilderwerken en onderhoud

Schildersbedrijf Brand is opgericht door Robert Brand aan het einde van de vorige eeuw. Vanuit de beginperiode zijn er drie specialismen opgezet en verder ontwikkeld. Schilderwerken, stukadoorswerkzaamheden en glaszetten. Onze inzet op duurzame relaties met klanten vertaald zich naar een groot aantal terugkerende klanten. Sommige woningen hebben we inmiddels al minstens vijf keer onderhanden gehad. De tevredenheid van de eigenaren over de eerdere opleveringen van de schilderwerken geeft dan de doorslag. De doorslag om opnieuw met ons zaken te willen doen. Denk nu niet dat u als nieuwe klant niet meer welkom bent. Er is namelijk altijd ruimte voor verdere groei van ons bedrijf. Dan beloven wij dat we voor u net zo hard ons best zullen doen als voor onze bestaande klanten.

5 Redenen om te kiezen voor Schildersbedrijf Brand

Wij onderscheiden ons op een aantal onderwerpen. Vanuit onze visie op dienstverlening aan consumenten en ondernemers bieden we u altijd:

  • Een uitstekende prijs die is vermeld in een duidelijke offerte
  • De garantie dat uw wensen worden uitgevoerd
  • De meest duurzame materialen, verven en lakken
  • Praktische aanpak die past binnen uw budget
  • Volledige garantie op alle diensten en producten

Contact opnemen over uw vragen over schilderwerken?

Om contact op te nemen over uw vragen of opmerkingen kunt u ons bellen. Schildersbedrijf Brand bereikt u op de telefoonnummers 013-2114887 of 06-25330177. Een e-mail kunt u sturen naar info@schildersbedrijfbrand.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk zelf contact met u op. Om uw schilderwerken te bespreken bijvoorbeeld.

Schilderwerken