Schilderwerken

Uw schilder zorgt voor een perfect resultaat

Zijn uw schilderwerken aan onderhoud toe? Of heeft u een schilder bij uw nieuwbouw nodig? Dan is Schildersbedrijf Brand in de regio Tilburg uw professionele partner. Wij zorgen ervoor dat uw schilderwerken precies worden zoals we met u besproken hebben. Wij maken het verschil in kwaliteit door onze aanpak als schildersbedrijf af te stemmen op de laatste ontwikkelingen. Onze methodes zijn altijd up-to-date. Daarbij zetten we onze ervaring in om goed en snel te kunnen werken. Op basis van de ondergrond en de situatie bepalen we welke materialen en verfsoorten geschikt zijn voor deze specifieke klus. Dat zijn echter alleen de basis ingrediënten voor een goed resultaat. Het echte succes wordt namelijk bepaald doordat we goed naar uw wensen hebben geluisterd. En deze wensen weer vertalen naar de inhoudelijke uitvoering van onze schilderwerken. Op die manier streven wij naar een perfect resultaat.

Klanten keren iedere keer terug voor nieuwe schilderwerken en onderhoud

Schildersbedrijf Brand is opgericht door Robert Brand aan het einde van de vorige eeuw. Vanuit de beginperiode zijn er drie specialismen opgezet en verder ontwikkeld. Schilderwerken, stukadoorswerkzaamheden en glaszetten. Onze inzet op duurzame relaties met klanten vertaald zich naar een groot aantal terugkerende klanten. Sommige woningen hebben we inmiddels al minstens vijf keer onderhanden gehad. De tevredenheid van de eigenaren over de eerdere opleveringen van de schilderwerken geeft dan de doorslag. Hierdoor willen onze klanten graag opnieuw zaken met ons doen. Denkt u  nu trouwens zeker niet dat u als nieuwe klant niet meer welkom bent bij ons. Er is namelijk altijd ruimte voor verdere groei van ons bedrijf. Dan beloven wij dat we voor u net zo hard ons best zullen doen als voor onze bestaande klanten. We horen graag van u.

Schilderwerken

Vijf Redenen om te kiezen voor Schildersbedrijf Brand

Wij onderscheiden ons op een aantal zaken van andere schildersbedrijven. Vanuit onze visie op dienstverlening aan consumenten en ondernemers bieden we u altijd:

  • Een uitstekende prijs die vantevoren is vermeld in een duidelijke offerte
  • De garantie dat uw wensen worden uitgevoerd
  • De meest duurzame materialen, verven en lakken
  • Een praktische aanpak die past binnen uw budget
  • De volledige garantie op al onze diensten en producten

Wilt u contact opnemen met uw vragen over onze schilderwerken?

Om contact op te nemen met uw vragen of opmerkingen kunt u ons gerust bellen. Schildersbedrijf Brand bereikt u op de telefoonnummers 06-25330177 of 06-25330177. Een e-mail kunt u sturen naar info@schildersbedrijfbrand.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bijvoorbeeld om uw schilderwerken of komende project met u te bespreken. We zijn onder andere werkzaam in de regio’s: Berkel-Enschot, Dongen, Goirle, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Moergestel, Oisterwijk, Riel, Tilburg, Udenhout en Waalwijk.