Glaszetter

Wanneer het glas er goed in moet zitten, kiest u toch ook voor een professional?

Zoekt u een uitstekende glaszetter? En wilt u die in de regio Tilburg bij u aan het werk hebben? Dan bent u bij de glaszetters van Schildersbedrijf Brand helemaal aan het juiste adres

Wij zorgen voor een optimaal resultaat. Heeft u dubbelglas nodig? Of wilt u energie besparen door het installeren van isolatieglas met een hoog rendement? Reken dan op ons vakmanschap en expertise. Onze glaszetter werkt nauwkeurig en zorgt voor een perfect eindresultaat. Heeft u de wens om een glazen vloer aan te laten brengen? Dan kunt u rekenen op een fantastisch eindresultaat dat volledig aan uw wensen zal voldoen. Heeft u misschien veiligheidsglas in gedachten? Zodat u voortaan meer zekerheid heeft dat uw eigendommen veilig binnen, en inbrekers buiten worden gehouden. Of heeft u juist direct de hulp van een glaszetter nodig? Bijvoorbeeld omdat er een ruit is gesneuveld en de weersomstandigheden nu vrij spel hebben? Laat onze glaszetter dit dan voor u in orde maken. U vindt onze contactgegevens  onderaan de pagina.

Over de ervaring en aanpak van Schildersbedrijf Brand

Robert Brand is, na een aantal jaren ervaring als schilder, stukadoor en glaszetter, in 1999 begonnen met Schildersbedrijf Brand. De relatie met klanten is altijd heel belangrijk geweest. Daarom komen vandaag de dag klanten weer bij ons terug, omdat ze tevreden zijn over het eerder geleverde werk. Doorslaggevend bij de keuze voor Schildersbedrijf Brand is meestal een eerdere ervaring van de klant zelf, of omdat iemand anders ons heeft aanbevolen. Onze aanpak is toonaangevend. Wij luisteren altijd goed naar uw wensen en vertalen dit naar een passende offerte. De uitwerking van de offerte, na uw akkoord, klopt altijd precies. Kent u onze glaszetter nog niet? Dan komen we graag met u in contact om meer te vertellen over onze aanpak en het eindresultaat dat u bij ons mag verwachten.

Welke soorten glas worden door de glaszetter gebruikt?

Bij het plaatsen van glas heeft u een specialist nodig die nauwkeurig werkt. Schildersbedrijf Brand verzorgt voor u de volgende soorten glas:

  • Dubbele beglazing
  • Isolerende beglazing
  • Veiligheidsglas
  • Kunststof, hout, aluminium en glas combinaties
  • Plexiglas toepassingen

Bestel nu ook uw glaszetter en neem contact met ons op

Bel met 06-25330177. Of stuur een e-mail aan info@schildersbedrijfbrand.nl. Wij leggen u dan meer uit over de mogelijkheden. We zijn onder andere werkzaam in de regio’s: Berkel-Enschot, Dongen, Giorle, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Moergestel, Oisterwijk, Riel, Tilburg, Udenhout en Waalwijk. Schildersbedrijf Brand is uw professionele partner. Onder andere als het gaat om een ervaren en vakkundige glaszetter.

Glaszetter