Schildersbedrijf Tilburg

Kies voor goed schilderwerk van de vakman

Zoekt u een goede en betrouwbare schilder in Tilburg? Dan bent u bij Schildersbedrijf Brand in Tilburg aan het juiste adres. Wij zijn uw schilder, glaszetter en stukadoor. Heeft u een project waarbij u een goede en voordelige schilder nodig heeft? Dan maken we graag voor u een projectofferte. Deze is natuurlijk geheel vrijblijvend. Wilt u een woning op laten knappen door de schilder? Heeft uw woning in Tilburg onderhoud van een schildersbedrijf nodig? In deze gevallen is Schildersbedrijf Brand u graag van dienst. We luisteren goed naar uw wensen en bieden u aansluitend en desgewenst een scherp geprijsde offerte. Uw schilderwerken zijn bij ons in goede handen. Heeft u ons als glaszetter nodig? Of is uw wandafwerking aan de beurt voor de stukadoor? Dan kunt u deze schilderwerken bij ons laten combineren. Zeker daarin zijn wij een allround schilder.

Profiteer van het lage Btw-tarief van de schilder in Tilburg

Schildersbedrijf Brand in Tilburg is uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden die u heeft om voor het lagere (9%) Btw-tarief in aanmerking te komen. Heeft u een woning die ouder is dan 2 jaar? Dan komt deze zeker in aanmerking voor het lagere tarief. Dat scheelt u flink in de kosten. Heeft u een wens om ook de stukadoor en de glaszetter langs te laten komen in Tilburg? Dan zijn er mogelijk nog meer voordelen te behalen. Onder meer met een combinatie van tarieven en bij het samenstellen van de offerte. De regels worden nog weleens gewijzigd. Wilt u een actueel advies van ons schildersbedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Waar kunt u bij Brand in Tilburg voor terecht?

Wij zijn uw allround schilder. De volgende werkzaamheden behoren tot onze dagelijkse routine:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Glaszetter
  • Stukadoor
  • Wandafwerking
  • Isolatie

Voor ons maakt het niet uit of u schilderwerken als particulier of bedrijf uit wilt laten voeren. Wij werken in opdracht van zowel ondernemers als privé-eigenaren.

Meer weten over de mogelijkheden bij uw schilder in Tilburg?

Schildersbedrijf Brand is u graag van dienst met informatie? U kunt ons daarover bellen op telefoonnummers 06-25330177. Stuurt u liever een e-mail voor de beantwoording van uw vraag? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@schildersbedrijfbrand.nl. Wij zullen dan zelf zo snel mogelijk contact met u opnemen. Schildersbedrijf Brand? Wij zijn uw professionele en voordelige schilder in Tilburg.

Schildersbedrijf