Schildersbedrijf Waalwijk

Schilderwerken met oog voor kwaliteit en detail

Bent u nog op zoek naar een goede schilder in Waalwijk? Denk dan aan Schildersbedrijf Brand. Wij zijn gevestigd bij u in de buurt van Waalwijk. Kies ook voor ons vanwege schilderwerken met oog voor kwaliteit en detail. Zoekt u in Waalwijk naast een schilder ook een stukadoor en/of glaszetter? Dan zit u bij ons helemaal goed. Diensten als stukadoor en glaszetter zitten namelijk ook in ons aanbod. Dagelijks werken we professioneel voor klanten in Waalwijk en ruime regio. Dit zijn zowel particuliere als zakelijke klanten. Mogen we bij u in Waalwijk ook een scherp geprijsde offerte neerleggen voor ons werk als schilder, stukadoor of glaszetter?

Uw schilder in Waalwijk biedt extra voordeel

Schilderwerken door Schildersbedrijf Brand zijn altijd al voordelig geprijsd. Om nog meer voordeel te behalen kunt u gebruikmaken van fiscale mogelijkheden. De overheid biedt nog steeds de mogelijkheden om uw schilder in te huren tegen het lage 9% Btw-tarief. De enige voorwaarde die hier thans geldt is, dat uw woning ouder dan 2 jaar moet zijn. Heeft u veel onderhoudswerk voor de schilder? Dan gaat u dit lagere tarief flink schelen in de portemonnee. Zullen we elkaar over de bijbehorende offerte binnenkort de hand schudden? Wij een mooie opdracht in Waalwijk en u een flink voordeel. En of u nou wel of niet in aanmerking komt voor de voordelige schilderwerken, wij garanderen u altijd een optimaal eindresultaat.

Waarom klanten kiezen voor Schildersbedrijf Brand

We hebben veel klanten die iedere keer opnieuw bij ons terugkomen, omdat ze de schilder, stukadoor of glaszetter nodig hebben. Als we deze klanten vragen waarom dit is, dan krijgen we vaak de volgende antwoorden:

  • Een duidelijke offerte met een voordelige prijs
  • Prettige schilders die goed vakwerk leveren en sociaal zijn
  • Een praktische instelling. Kleine extra’s zijn gewoon service
  • Goed materiaal en goede verf. Dat is terug te zien in het resultaat
  • Prettig om bij hetzelfde bedrijf schilderwerken, stuken en glaszetten te hebben

Informeer naar de mogelijkheden bij uw schilder in Waalwijk

We geven u natuurlijk graag meer informatie. Over de mogelijkheden die u bij Schildersbedrijf Brand heeft.

U kunt ons bellen met uw vraag op telefoonnummers 06-25330177. Stuurt u liever eerst een e-mail? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@schildersbedrijfbrand.nl.

Zien we u binnenkort ook? Voor uw opdracht voor de schilder in Waalwijk.

Schildersbedrijf Waalwijk